De applicatie

Media1947 speelt in op het steeds toenemende gebruik van mobiele applicaties. Als gevolg van moderne communicatietechnologie, waarvan het internet en sociale media de voornaamste zijn, worden mobiele software applicaties steeds meer een integraal onderdeel van zowel ons sociale als professionele leven. Er worden tegenwoordig voor zeer uiteenlopende doeleinde applicaties gebruikt. Dit in de vorm van van ‘nice to have’ apps zoals bijvoorbeeld fitness en fashion gerelateerde apps. Echter worden er ook veel apps gebruikt voor meer functionele, serieuze situaties zoals medicijn inname of zakelijke planning. In termen van kosten en kwaliteit kan het voor u aantrekkelijk zijn uw app interface ontwikkeling te outsourcen naar Media1947.

Interface ontwikkeling

Media1947 kan tegen zeer redelijke tarieven uw interface voor mobiele apps ontwikkelen die sterk inspelen op de praktische en professionele behoefte van uw consumenten en/of uw B2B. Aangezien de kracht van Media1947 zit in design en communicatie, kortom interface design, concentreren wij niet op de technische ontwikkeling van de apps. Uiteraard beschikken wij wel over deze kennis om de technische haalbaarheid/ontwikkeling realiseerbaar te stellen. Wij zijn de juiste partij als het aankomt op meedenken en uitwerken van uw mobiele interface. Nadat wij uw interface ontwerp aan u aanleveren kunt u deze bestanden laten coderen door een applicatie ontwikkelaar. Uiteraard blijven wij betrokken met de derde partij tot oplevering van uw voltooide product.

Onze strategie

Er is vandaag de dag een enorm aanbod aan goede web en app codeurs zowel nationaal als internationaal. Steeds meer grote bedrijven hebben deze expertise intern, of hebben in ieder geval een sterk netwerk waar dergelijke expertise in voorkomt. Media1947 concentreert zich daarom enkel puur op waar het goed in is. De User Experience ontwerpen worden met behulp van professionele software gemaakt. Dit zorgt voor glasheldere en hoogwaardige visualisatie, en integratie met programma’s als bijvoorbeeld Xcode. Zoals eerder aangegeven is een applicatie programmeur geen applicatie designer. Veel apps missen de elegantie. Deze zijn over het algemeen wel goed in gebruik, maar binding met de eindgebruiker is vaak niet van lange duur.